Vejledning omkring hvordan du leverer IBF-Paller retur.

IBF-betonprodukter leveres på specialbyggede IBF-Paller. Der er på disse paller et depositum på 150 kr. pr. palle inkl. moms, som afregnes ved bestilling.
Det fremgår som en del af fragten, hvor der typisk står "Levering og evt. depositum på paller".

Når du er færdig med dit projekt og gerne vil tilbagelevere dine IBF-paller kan det gøres på følgende måder:

Levering tilbage til nærmeste IBF:

Du kan aflevere returpallerne på alle IBF-Lokationer i Danmark.

Ved tilbagelevering af paller til nærmeste IBF får du 125 kr. pr. palle retur inkl. moms. 

Når du leverer pallerne retur til IBF, skal du oplyse din ordrereference. fx. UOXZFOAAH <--- Denne reference er et eksempel på hvordan den ser ud. Du skal bruge referencen fra din egen ordrebekræftelse eller faktura.

Du kan blot møde op hos nærmeste IBF-lokation - du skal ikke kontakte IBF eller os på forhånd for at levere pallerne retur.

Du kan bestille en afhentning af IBF-pallerne

Det er muligt at bestille IBF til at komme og afhente returpallerne. Dette koster 995 kr. i returfragt.

Det er meget vigtigt at du ved bestilling af afhentning af returpaller er opmærksom på at du ikke har andre fliser stillet sammen med, eller oven på returpallerne, da IBF så vil tage disse med også. Ellers skal du lægge en seddel hvor der står "IKKE TIL RETUR" oven på eventuelle fliser der står sammen med.

Du kan bestille dette på info@grat.dk

Hvis du i forbindelse med en ny ordre gerne vil have afhentet gamle paller, er returfragten gratis.

Skriv gerne som en kommentar til den nye ordre at der er returpaller der skal med retur,. så det sikres at IBF's chauffør er opmærksom på dette.

Når du modtager en mail om at de nye ordre er afsendt, skal du stille de gamle paller ud, således at IBF's chauffør kan se dem ved levering.

Ved afhentede paller på din adresse får du 100 kr. pr. palle retur inkl. moms.

Såfremt du har mindre end 10 paller til retur, er det ikke muligt at bestille IBF til at komme og afhente returpaller.

Sådan får du penge retur

Når du har afleveret pallerne retur til IBF, eller at IBF har afhentet pallerne på din adresse, får vi besked fra IBF inden for 5-10 hverdage. 

Herefter vil du modtage en kreditnota fra os på beløbet fra returpaller. Beløbet tilbageføres til det samme kort, som du anvendte ved bestilling af ordren.

Produkt tilføjet til ønskelisten

Grat.dk anvender cookies der er nødvendige for at hjemmesiden fungerer, herunder at holde styr på hvad du lægger i indkøbskurven og forbedre brugeroplevelsen.